понеделник, 2 ноември 2015 г.

Натали Сесеня (Берта), Макарена Гомес (Лола), Антония Сан Хуан (Естела) и Петра Мартинес (Доня Фина) са осмите номинирани за изгонване участници


Днес предстои да съобщим резултатите от онлайн-състезанието ни!

Най-малко гласове събра Петра Мартинес (Доня Фина). Тя получава подкрепа от 2 гласа и 3%. За нея това са третите елиминации. Натали Сесеня (Берта) е друга участничка, която също попадна на елиминациите. Получава подкрепа също от 2 гласа, както и Петра. За нея това са рекордните 4-ти елиминации. Дали ще оцелее и сега? Предстои да разберем. Макарена Гомес (Лола) също попадна на елиминация. За нея това са третите. Получава подкрепа от 3 гласа. И четвъртият елиминиран участник е Антония Сан Хуан (Естела). Получава подкрепа от 5 гласа. Тя е актьорът, който е бил на най-много елиминации - цели 5.

Най-много гласове събра Пабло Чиапеля (Амадор), за който са гласували 11 човека или 19%. На второ място е Хосе Луис Хил (Енрике) за който са гласували 9 човека. На косъм от попадане на елиминации и с 6 гласа бяха : Кристина Кастаньо (Юдит), Ванеса Ромеро (Ракел), Джорди Санчес (Антонио) и Фернандо Техеро (Фермин).

ОБЯВЯВАМЕ ОСМИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Няма коментари:

Публикуване на коментар