петък, 27 май 2016 г.

Спират девети сезон на "Новите съседи" в Испания



"Новите съседи" казва чао в Испания за няколко месеца. Компанията, която произвежда сериала в Испания - Телесинко потвърди, че следващата седмица ще се излъчи последния епизод към момента (9-ти). Останалите 7 епизода от девети сезон ще бъдат излъчени от септември в Испания. Основната причина е заради европейското по футбол, което започва от 10 юни.



Но все пак зрителите ще видят Луис Мерло в сериала. Той се появява в следващия епизод 9-ти, заедно с Мирен Ибаргунен, новата на Амадор. 

Алберто Кабайеро иска да успокои всички фенове на комедията. Сценаристът Алберто Кабайеро сподели : "През този пролетен сезон, бяха излъчени само първите 9 епизода от девети сезон. Останалите 7, зрителите ще могат да гледат от септември!"
 Добави също, че могат да изненадат феновете, като удължат епизодите на девети сезон. "Да, може дори да запишем още епизоди за девети сезон", обяви Кабайеро.

Рейтингът на последните епизоди от девети сезон в Испания също не е много добър. Както знаете, първият епизод имаше 4 996 000 зрители. След 3-ти епизод зрителите спаднаха под 4 000 000. С всеки епизод спада рейтинга. Сега ще представим какъв рейтинг имаха епизоди 6,7 и 8. Въпреки това си остава най-гледаната продукция за часа си в Испания.

6-ти еп. - 3 831 000 зрители (22,9%) ( може да гледате епизода на испански ОТ ТУК)
7-ми еп. - 3 501 000 зрители (21,8%) (може да гледате епизода на испански ОТ ТУК)
8-ми еп. - 3 321 000 зрители (20,0%) (може да гледате епизода на испански  ОТ ТУК)

За съжаление това означава, че девети сезон няма да започне и у нас скоро. Най-вероятно това ще стане края на годината (декември) или началото на следващата година...

В заключение снимките на десети сезон пък започват по планове през септември.

2 коментара:

  1. Пъпеши не ми спирайте лъвовете МОЛЯ ВИ....

    ОтговорИзтриване
  2. Според мен има вероятност броят на зрителите да спада, просто защото все повече хора предпочитат да гледат всичко през интернет, включително и сериали. Все пак е много по - мобилно, човек сам избира кога какво да гледа.

    ОтговорИзтриване