четвъртък, 5 май 2016 г.

Кристина Кастаньо напуска "Новите съседи"



 Кристина Кастаньо, която играе Юдит, съобщи, че вече е изиграла персонажа си в "Новите съседи" и е решила да напусне.


Това е една тъжна новина за Алберто Кабайеро, един от сценаристите на сериала, но я разбира.
"Съжалявам много за напускането й. Благодаря за таланта ти, Кристина и за всеотдайността през всички тези години. Винаги ще помним персонажа ти, пожелавам ти успехи, където и да отидеш сега. Късмет", това бяха думите на Алберто.

Кристина Кастаньо е решила да предприеме нов етап в актьорската си кариера и да напусне сериала. Тя иска да участва в нови проекти.

Всички фенове на героинята й ще я помнят винаги. Нашият екип също й благодари за участието си в сериала и й пожелаваме успех в новите проекти. Надяваме се някой ден да я гледаме в някой друг сериал в България!

Днес се потвърди официално за 10-тият сезон на поредицата на Телесинко. Някои от актьорите вече потвърдиха участието си в десети сезон.... Антонио Пагудо, Рикардо Аройо, Начо Герерос, Виктор Палмеро, Лолес Леон, Мирен Ибаргунен, Хосе Луис Хил....

4 коментара:

  1. Юдит беше любим герои на много почитатели на сеирала. Аз съм малко разочарована, но щом е решила да се развива нека да го напарви. И все пак ще бъде приятно в някой сезон в бъдещето пак да я видим. Ще липсваш много Юдит. Без теб няма да е същото!

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина страхотна актриса и красавица! Съжалявам за решението й, защото тя бе също мой любим персонаж от сериала .....

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте Хави напуска испанският хит сериал Новите Сьседи
    Хави няма да играе в сезон 12 на испанският хит сериал Новите Сьседи
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване
  4. Хави ще се върне ли?

    ОтговорИзтриване