четвъртък, 26 май 2016 г.

Исабел Ордас за пореден път напуска "Новите съседи"



Актрисата Исабел Ордас, която изпълнява ролята на Арасели отново напуска сериала. Това ще стане в десетия сезон на сериала, в който най-вероятно няма да участва. Има и малка възможност да се появи в някои епизоди, но със сигурност няма да е постоянен персонаж.



Причината е защото актрисата е заета с театър. Още в деветия сезон, който момента се излъчва в Испания актрисата не се появява във всички епизоди. Към момента от излъчените 8 епизода актрисата участва в четири или пет епизода от новия сезон. 

Както знаете към края на сезона идва Лолес Леон. Дали двете ще участват в един епизод и ще се изправят очи в очи след "Щурите съседи"? Дано, защото определено ще е много интересно. 

Актрисата ще се появи и в още епизоди във 9-тия сезон, но най-вероятно и през следващата половина от сезона ще се появи само в някои епизоди. Както знаете същото се случи и през шести сезон, когато актрисата отново не участва във всички епизоди. 

2 коментара:

  1. Може ли да ви помоля за повече информация около Исабел Ордас? Любимата актриса ми е, а не мога да разбера нищо на испански.
    Например какво казва в интервюта за сериала и т.н. ? Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте Тя все напуска и оставя бележка на Енрике и все се врьща
    Брагодаря ви
    Лек ден

    ОтговорИзтриване