четвъртък, 30 юни 2016 г.

Сценаристите на "Новите съседи" и "Аида" ще създават нова комедия за Телесинко




Нова комедия ще започне записи скоро в Испания. Продуцентите и сценаристите на новата испанска комедийна поредица ще бъдат сценаристите на "Новите съседи" - Алберто и Лаура Кабайеро, както и сценаристите на друг испански сериал - "Аида" - Начо Абад и Джулиян Састре. 



Новият испански сериал ще бъде иновативна комедия и с нотки на напрежение. Очаква се първия сезон да се състои от 13 епизода и се очаква записите да започнат през началото на следващата година, а в ефир в Испания ще излезе най-рано лятото или есента на 2017-та година.

Все още не е потвърден нито един актьор, който ще участва в новия сериал. 


Въпреки това, сценаристите на "Новите съседи", продължават и с създаването на 10-ти сезон. В момента двамата сценаристи, които са брат и сестра, пишат сценария, за да могат да започнат снимките на най-новия 10-ти сезон през септември. Сценаристът Алберто обяви, че ще има изненади, като обяви, че ще има и нови съседи и нови забавни и интересни сюжетни линии в най-новия предстоящ сезон, чиито снимки, както казахме започват началото на есента. Преди това разбира се, феновете ще гледат и втората част от 9-ти сезон, но по планове това ще стане най-рано през септември в Испания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар