неделя, 25 септември 2016 г.

Започват снимките на десети сезон на "Новите съседи"


Започват снимките на най-новия десети сезон на любимата ни комедия...


От утре, (26 септември), всички актьори и екип от комедията на Телесинко започват да работят по снимките на най-новия 10-ти сезон.

 Добрата новина за феновете на сериала съобщи една от ветеранките, Макарена Гомес, която изпълнява ролята на Лола.

"В Понеделник започваме да записваме 10 сезон на "Новите съседи". Най-накрая!!!", сподели актрисата в профила си в Twitter. Не само тя е щастлива от възможността да продължи в проекта.

Алберто Кабайеро, продуцентът на поредицата не пропусна да каже, че ще има и нови попълнения в новия сезон, но кои ще са те... предстои да разберем.

Завършваме с една по-лоша новина, по-скоро за феновете в Испания. Телесинко отмени старта на продължението на девети сезон, който се знаеше, че ще започне на 20 септември. Така все още в Испания не е пуснато продължението или т.н последните 7 епизода от девети сезон. Очаква се това да стане в близките седмици. Сега се спряга за старт датата 10 октомври. 

У нас скоро няма да стартира новия сезон, но съвсем скоро предстои да разберем дали ще започне поне повторение в ефира на bTV Comedy след края на "Щурите съседи", който приключва на 07 октомври (петък). Следете ни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар