неделя, 27 ноември 2016 г.

"Новите съседи" засне смъртта на Хусти три дни преди да почине Ампаро Вайе


Съдбата е непредсказуема...


Доказателство за това твърдение ще прочетете в следващите редове...

Утре, 28 ноември в Испания предстои да бъде излъчен 17-ти епизод от 9-ти сезон. Снимките на този епизод са започнали на 26 септември 2016 година, а по стечение на обстоятелствата, епизодът се фокусира върху смъртта и погребението на Хусти, майката на Амадор. Само три дни (на 29 септември 2016-а) след това се случи неочакваното - почина наистина в истинския живот актрисата, изиграла персонажа Хусти - Ампаро Вайе.

В следващия епизод селото Албасете ще бъде засегнато от смъртта на един от нейните жители. Хустиняна Латоре, матриарх на едно от най-големите семейства в селото, умира от нападение. След като научава за тъжната новина, Амадор ще пътува до родния си край, за да изпрати майка си, където ще видим отново и сестра му, която последно участва в коледния епизод в 8-ми сезон. За да му изкажат подкрепа, а и също защото няма къде да живеят, с Амадор ще дойдат и всички негови съседи в селото.

В последния излъчен епизод до момента, 16-ти на 9-ти сезон сградата се рушеше и съседите научиха, че тя ще бъде съборена и няма да могат повече да живеят в нея. Заради това вместо всички да се разделят и да тръгнат по нов път, всички съседи ще отидат в селото на Амадор, където ще живеят, но дали за кратко или по-продължително - предстои да разберем.


Проблемът с разрушаването на сградата започна в 15-ти епизод, когато съседите бяха на хотел, а в 16-ти епизод - първо отидоха в къщата на новия съсед - Бруно (Луис Мерло), но след като жена му се прибра тя ги изгони, след това отидоха да живеят на открито в палатки. Тоест, в последно време действията се развиват извън "Мирадор де Монтепинар". В 17-ти епизод действията ще се развиват в селото на Амадор.

Дали все пак съседите ще успеят да се върнат в "Мирадор де Монтепинар" или вече ще живеят на друго място? Предстои да разберем....

Предоставяме Ви снимки от най-новия епизод, 17-ти, който ще се излъчи утре в Испания и в който цялото действие се развива в селото на Амадор - Албасете.



 





 
 
 
 
 
 
 
 

1 коментар:

  1. браво за снимките от 9 сезон
    очаквам го с нетърпение
    страннна смърт

    ОтговорИзтриване