четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Девети сезон ще има три епизода повече


Деветият сезон на "Новите съседи" ще бъде по-дълъг от предвиденото.



Добра новина за феновете на "Новите съседи"...

Епизодите на девети сезон няма да са 16, а 19.


Това обяви сценаристът на комедията - Алберто Кабайеро. С 16-те епизоди, снимани до преди месеци, ще бъдат добавени още 3 епизода, които ще бъдат излъчени веднага след първоначалните 16 епизода до края на годината в Испания.

Последният 19-ти епизод на девети сезон ще бъде коледен и ще носи името "Безжизнената вагина, емоционалната Коледа и смърт на Коледа". В този епизод специално участие ще има Хесус Олмедо  - Диего (синът на Доня Фина).

БЕЗ КРИСТИНА КАСТАНЬО!
Екранната Юдит няма да участва в последните 3 епизода от девети сезон, които се снимат в момента. Припомняме, че през месец май стана ясно, че Кристина напуска поредицата заради нови проекти. В момента актрисата се снима в друг сериал и заради това няма да има възможност да се снима в последните 3 епизода и така Кастаньо ще участва до 16 епизод на девети сезон.
 


ЕДИН СЕЗОН С ДВА ФИНАЛА!
Алберто също съобщи, че девети сезон ще се състои от два финала, единият е в епизод 16, който ще бъде фокусиран върху проблем в структура на сградата, а другия в епизод 19 със специалната Коледа.



2 коментара:

  1. кога ще се дава в бг 9 сесон

    ОтговорИзтриване
  2. Отвратителни дублажи при които се губи много от оригиналността на сериала.Слушайки го ,чак ме е яд,толкова безизразни гласове .

    ОтговорИзтриване