неделя, 2 октомври 2016 г.

Хема Куерво потвърди, че няма да участва повече в "Новите съседи" и че приключва с актьорската си кариера


Хема Куерво потвърди, че няма да участва повече в любимата ни комедия...

Актрисата обяви наскоро, че повече няма да участва в "Новите съседи", с което отрече всички спекулации за завръщането си.

Също така сподели, че официално е приключила с актьорската си кариера, с което потвърждава, че повече няма да участва нито в комедията на Телесинко, нито в друг сериал.

Последното й участие е било в пиеса в театъра.

80-годишната актриса отрече и още една вероятност. Припомняме, че преди време се спекулираше, че актрисата ще се завърне в девети сезон на "Новите съседи" за няколко епизода, както ние също Ви съобщихме преди месеци, но това не се случи.

Актрисата потвърди, че все пак наистина е говорила със сценариста Кабайеро за завръщане в девети сезон, но впоследствие отказала.


Куерво напусна сериала след 4-ти сезон. И до ден днешен не е ясна каква е точната причина за напускането й. Спекулираше се, че е напуснала впоследствие от конфликт със сценаристите, но и до ден днешен, нито тя, нито сценаристът Алберто Кабайеро са потвърдили.


Сега актрисата е сигурна в решението си, че се оттегля от актьорството и, че ще прекара последните години от живота си с дъщерите си.






Няма коментари:

Публикуване на коментар