понеделник, 25 юли 2016 г.

Кристина Кастаньо се раздели с приятеля си Даниел Муриел


Актрисата Кристина Кастаньо, която изпълнява ролята на Юдит в нашия сериал се е разделила с приятеля си, който също е актьор - Даниел Муриел. Даниел познаваме като специално участие от сериала. Най-вероятно преди около месец, два са се разделили.
За връзката им Ви съобщихме преди време в тази статия



Двамата започнаха връзката си през изминалата година, когато играха заедно в театъра. Искрата между тях се появи на сцената на театър Риалто в Мадрид, където се представя музикалната романтика "Кабарет". 
"В последно време бяхме преминали през възходи и падения, имахме недоразумения и затова решихме да сложим край на връзката си", сподели Даниел.
Кристина с вече бившия си приятел Даниел, докато са гаджета.
В момента актьорът има нова връзка. Това е с испанската актриса Кандела Серат с която се запознават на снимачната площадка на испанския сериал "Шест сестри", който в момента се снима и излъчва.
Даниел с новата си приятелка.
























В професионален план в момента Кристина се снима в нов кратък комедиен сериал, в който е една от протагонистките. Също така наскоро се снима и в два кратки филма. Припомняме, че актрисата обяви, че напуска "Новите съседи" след 9-ти сезон и няма да се снима в предстоящия 10-ти сезон, чиито снимки започват през септември. 
В личен план в момента актрисата е необвързана. 







Вижте и някои нови снимки на актрисата :

В ролята й в музикалната романтика "Кабарет"


В постановката "Кабарет" със Даниел

С кучето си.
Лято...

Няма коментари:

Публикуване на коментар