сряда, 27 юли 2016 г.

Кучетата на актьорите


Не са малко актьорите от сериала ни, които имат кучета. В тази статия ще Ви представим домашните любимци на любимите ни актьори.



1. Ванеса Ромеро. 
Това е кучето на екранната Ракел. Казва се Лукас. Породата му е Йоркширски териер. То е малко куче, идеален за хора, които не разполагат с много пространство вкъщи и трябва често да се разхождат. Тази порода кучета са много енергични, смели и интелегентни.  Въпреки малкия си размер, тези породи кучета обикновено са много смели и са способни да се изправят пред големи рискове. Ванеса споделя, че освен с кучето си живее и с трите си котки, които тя е приела. Ромеро споделя, че кучето й много лае, прекарва деня като играе с трите котки, които споделят неговото пространство. 

Актрисата споделя, че когато е видяла Лукас за първи път е усетила любовта от пръв поглед. На въпроса : "По какви причини няма да изоставиш Лукас"?, тя категорично отговори : "Защото е част от моето семейство".





2. Натали Сесеня.    
Това е кучето на Натали. Кучето й се казва Пепе. За кучето си екранната Берта споделя : Пепе е едно прекрасно куче, добро, много игриво. Вече съм убедена, че наистина кучетата са най-добрите приятели на човека.















3. Кристина Кастаньо. 

 Това  е най-новото куче на актрисата. За Сали - както се казва кучето й, казва, че това е най-хубавият подарък, който са й подарявали. Актрисата също споделя, че когато е срещнала Сали е скочила от радост. Екранната Юдит споделя, че кучета са повече от домашни любимци. "Те са истински приятели, които ви съпътстват както в добри, така и в лоши моменти. И заради това ние трябва да се грижим за тях дори повече и от себе си", споделя още актрисата. 













Освен най-новото й куче Сали, тук е й по-старото й куче - Илда.




4. Макарена Гомес
38-годишната красавица също има кучета. На тези снимки може да ги видите. За тях казва "Обожавам кучетата си. Те никога няма да те предадат, за разлика от хората, които правят обратното", сподели актрисата.















 5. Начо Герерос. 

Това е кучето на испанския актьор - Билбо. 




















6. Фернандо Техеро. 

49- годишният актьор също има (имаше) домашни любимци. Това са неговите кучета. Те се казват Пепа и Уди. За съжаление един от тях е починал преди година - Уди. Докато още са били живи, актьорът е споделял, че те са най-голямата радост в живота му и че би умрял за тях. Година след смъртта на любимия му домашен любимец актьорът споделя : "Наистина трудно преживях смъртта на кучето си и много страдах отначало, както всеки човек би страдал, но както се казва времето лекува и вече съм по-спокоен".







7. Исабел Ордас.


Това е пък кучето на 59-годишната актриса Исабел Ордас.


































1 коментар: