сряда, 13 април 2016 г.

Сезон 9 епизод 2 на испански, рейтинг, основни акценти от епизода и снимки






Вчера вечер в Испания испанските фенове се забавлява с втория епизод от най-новия сезон на  испанската комедийна поредица...! Какъв рейтинг е имал и обсъждане на епизода може да намерите в следващите редове...



Втория епизод от девети сезон бе гледан от 4 055 000 зрители или 23,6%,. Епизодът е отчел с 3,5% по-нисък рейтинг от първия епизод. 


Основните акценти от епизода са : Юдит се запознава със фитнес инструктор ; в който се влюбва, най-вече заради стегнато му тялото и мускулите. Лола и Хави гонят Фермин от апартамента си, защото неговата стая вече е на дъщеря им и го настаняват при сватя му - Висенте. Дали ще се разбират?. Новата социална аситентка съблазнява Амадор и иска да е нейн любовник, а в замяна тя ще му върне децата. Антонио и Берта се правят на полицаи за да спечелят пари, като правят глоби за превишена скорост, а Коке са го маскирали като радар и снима. Енрике прекарва почти целия си ден в кметството. Братът на Амадор се върна при брат си в края на епизода.

Разбира се имаше и положителни и отрицателни коментари. Ето един отрицателен коментар : "Не ми харесва много, за съжаление вече не е като преди сериала. Не се смях, разочарован съм". Други определиха епизода като скучен и не много смешен. Но повечето от коментарите бяха положителни. "Обичам Новите съседи, гледам го в продължение на години, епизодът е велик, отдавна не съм се смяла така", така гласеше един от много коментари на феновете на поредицата.  Някои определиха епизода и като най-добрия до момента.

2-рия епизод на испански може да го гледате ТУК (натискате тук и ще се отвори)


Специални участия в епизода имаха :

- Мигел Релан (Кристобал) - секретар на партията на Енрике
- Мария Молинс (Сандра) - прес-шефката на Енрике
- Хуана Каудеро (Мерседес) - новата социална аситентка на Милинките
- Октави Пухадес (Джонатан) - фитнес инструктор, който флиртува с Юдит.
- Ернесто Севиля (Теодоро) - братът на Амадор се присъединява към новия сезон.

Вижте и снимки от новия епизод....





































Няма коментари:

Публикуване на коментар