вторник, 12 април 2016 г.

Кристина Кастаньо за 9-ти сезон












"Новите съседи" е един от най-гледаните сериали в Испания, където поредицата на Телесинко е абсолютен лидер. Един от "най-виновните" за този успех е Кристина Кастаньо - Юдит. Актрисата вече участва от седем години, и се превърна в един от ветераните на поредицата. В тази статия ще прочетете какво разкрива Кристина за деветия сезон на "Новите съседи"



 Кристина споделя какво ще е бъдещето на героинята й Юдит, която след развода й ще е потопена в търсенето на перфектния мъж, който да й даде щастие. Актрисата е доволна от сценаристите си, които след девет сезона знаят как да направят най-доброто от всеки герой и всяка история: "Юдит е направена от мен, но няма да бъде същата без сценаристката Лаура Кабайеро", казва актрисата.

Друга новост на новия сезон е включването на нови герои. За Кристина Крастаньо са свеж въздух, но трябва да пазим околната среда, която ни прави семейство", казва тя. Както самата тя казва, много се радва от участията на Луис Мерло и Виктор Палмеро, едни от  актьорите с които ще има най-много сцени в новия сезон и ще й бъдат пациенти.

Актрисата говори и за конкуренцията. Конкурентната телевизия Антена 3 дава друг също добър сериал. Актрисата каза, че са мирни по тази тема: "Ние сме много разглезени от публиката, която ни "лекува" много добре в последните няколко сезона" казва красавицата. 

 Кристина Кастаньо призна, че не й е било лесно да съчетае записите на "Новите съседи" и в мюзикъла си "Карабе", в който има главна роля. "Това беше уникална и много удовлетворяваща възможност". Въпреки, че е трудно, актрисата признава, че много се радва на снимките на "Новите съседи", особено с един от ветераните в сериала, Пабло Чиапеля, когото актрисата призна като един от най-смешните актьори в поредицата на Телесинко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар