петък, 1 април 2016 г.

Снимки от представянето на девети сезон ; двама от актьорите вече потвърдиха участието си в 10-ти сезон















Натали Сесеня, Пабло Чиапеля, Ева Исанта, Рикардо Аройо, Кристина Медина, Макарена Гомес, Антонио Пагудо,, Ванеса Ромеро, Петра Мартинес, Виктор Палмеро, Пас Падиля, заедно със новодошлите Лолес Леон, ЛуисМерло и Мирен Ибаргунен представиха новия сезон на "Новите съседи" на пресконференция днес. Актьорите, заедно със режисьорите Алберто и Лаура Кабайеро споделиха, че този сезон ще е по-добър от всякога и са готови да забавляват феновете отново с лудите истории на съседите. 




На тази пресконференция актьорите, които присъстваха изпяха и песента на Амадор - "Mandanga style". Може да чуете тяхното изпълнение оттук

Луис Мерло сподели на пресконференцията : "Това е среща, това е едно начало. Усещането е връщане към място, където хора, с които съм споделил много неща, са нови хора. Чувството, че започвам нов проект с всички с пълната подкрепа на света е страхотно, но те ми служат и за емоционална подкрепа", каза развълнуван актьорът.

Лолес Леон също беше там. Попитана дали е щастлива от завръщането си, тя сподели : "Да, разбира се, искаше ми се да участвам и в повече епизоди, но сезонът приключи". Освен това актрисата обяви, че ще участва и в 10-тия сезон на поредицата. Друг от актьорите, който потвърди, че ще участва в 10-ти сезон е Антонио Пагудо (Хави). Представяме Ви снимките от пресконференцията състояла се днес.






















































Няма коментари:

Публикуване на коментар