събота, 26 септември 2015 г.

Ампаро Вале (Хусти) е вторият елиминиран участник в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.


Здравейте! Днес ще съобщим резултатите от вторите елиминации в онлайн-състезанието "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.

Тези елиминации бяха много интересни и оспорвани. Четирите номинирани за изгонване участници или по-точно участнички бяха : Вероника Форке (Кметицата), Ампаро Вале (Хусти), Хема Куерво (Мари Тере) и Петра Мартинес (Доня Фина). Вие гласувахте за тази, която според Вас трябва да продължи в онлайн-състезанието ни. Гласуването беше много интересно и като цяло и четирите номинирани водиха по едно време, но само един може да е победител и в крайна сметка най-голяма подкрепа получи Хема Куерво (Мари Тере), за която са гласували 23 човека и 38%. Както може би се досещате, тя е имунизирана т.н  спасена и няма да се бори за Вашите гласове по време на третите номинации и елиминации.

Тази, която получи най-малък брой подкрепа е Ампаро Вале(Хусти)! Актрисата получава подкрепа от 7 гласа и 11% и се превръща в вторият отпаднал участник в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г."

На второ място е Вероника Форке (Кметицата - Мария Тереса), която има 15 гласа и 25%. Само с един глас по-малко е новата съседка в 8-ми сезон - Петра Мартинес (Доня Фина), която получава подкрепа от 14 гласа и 23%. И през третите номинации ще се борят да останат в онлайн-състезанието.


Време е да съобщим третите номинации в "Любим  актьор от "Новите съседи" за 2015 г.". 15-те участници ( не броейки спасената Хема Куерво) ще се разпределят  по групи. Групите ще са общо 3 по 5 участника.  Те, подобно на предишните , които бяха по двойки, също ще бъдат изключително интересни. На картинката, която виждате първо винаги, когато влезете в сайта ни, са подредени всички 18 участници  в състезанието ни и ще бъдат разпределени на групи както сме ги подредили ( от Кристина Кастаньо надясно и т.н). Сега, по време на третите номинации, останалите 15 актьори и актриси (не броейки спасената Хема Куерво) се разделят на три групи, както са на снимката, а те са: 

- Група №1 - Кристина Кастаньо (Юдит), Хосе Луис Хил (Енрике), Натали Сесеня (Берта), Антонио Пагудо (Хави) и Макарена Гомес (Лола).

- Група №2 - Едуардо Гарсия (Фран), Адрия Коядо (Серхио), Антония Сан Хуан (Естела), Ванеса Ромеро (Ракел) и Петра Мартинес (Доня Фина)

- Група №3 - Пабло Чиапеля (Амадор), Гилермо Оргега (Хоакин), Джорди Санчес (Антонио), Вероника Форке (Кметицата - Мария Тереса) и Фернандо Техеро (Фермин).


ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ ГЛАСА СИ ЗА ТАЗИ ОТ ТРИТЕ ГРУПИ, В КОЯТО СЕ НАМИРА ВАШИЯТ ФАВОРИТ! ГЛАСУВАЙТЕ, ЗАЩОТО ВЪВ ПОНЕДЕЛНИК, 28 СЕПТЕМВРИ, ЕДНА ОТ ТРИТЕ ГРУПИ, СЪБРАЛИ НАЙ-МАЛКО ГЛАСОВЕ, ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ И УЧАСТНИЦИТЕ, СЪСТАВЯЩИ Я, ЩЕ СЕ ЯВЯТ НА ТРЕТИТЕ  ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМ АКТЬОР ОТ "НОВИТЕ СЪСЕДИ" ЗА  2015 Г." 
ГЛАСУВАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, АНОНИМНО И ПОЛОЖИТЕЛНО!!!







Няма коментари:

Публикуване на коментар