събота, 19 септември 2015 г.

Натали Сесеня (Берта), Ампаро Вале (Хусти), Карлос Алкалде (Паралес) и Хема Куерво (Мари Тере) са първите номинирани за изгонване участници


 Днес приключват първите номинации и започват първите елиминации в сезона на онлайн-състезанието свързано с "Новите съседи".

Стартът на проекта привлече голям интерес от читателите, като статията за началото му до момента е прочетена над 140 пъти, а в гласуването за първите номинации гласуваха  174 потребители, за което искрено Ви благодарим!
Време е да съобщим резултатите от първото гласуване!

Четиримата, които са събрали най-малка подкрепа отиват на елиминации. Интересното е, че и четиримата имат 0% т.н никой от 174-те потребители не е гласувал за тях. Това са : Натали Сесеня (Берта), Ампаро Вале (Хусти), Карлос Алкалде (Паралес) и Хема Куерво (Мари Тере). От днес те ще се борят да останат в състезанието, а актьорът, който има най-малка подкрепа ще отпадне от онлайн-състезанието ни.

Най-голяма подкрепа по време на първите номинации на проекта ни събра Бохема сваляч -  Пабло Чиапеля (Амадор) с общо 45 гласа и 25%. След него е търговецът на едро - Джорди Санчес (Антонио) с 40 гласа и 22%. На трето място се нарежда Червенокосата мръсница - Кристина Кастаньо (Юдит), за която са гласували 22 човека и общо 12%. На четвърто място е Фернандо Техеро (Фермин), който получава подкрепа от 19 човека и 10%. На следващото пето място е Хосе Луис Хил (Енрике), който събира 16 гласа и 9%. На шесто място е Антонио Пагудо (Хави), с 8 гласа и 4%,  на седмо тъщата му в сериала - Антония Сан Хуан (Естела), която има 7 гласа и общо 4% и на осмо място Ванеса Ромеро (Ракел), с 5 гласа и 2%. След това са : Едуардо Гарсия (Фран) и Адрия Коядо (Серхио), за които са гласували 3-ма човека и общо 1%. С по 2 гласа и 1% са : Макарена Гомес (Лола) и Гилермо Ортега (Хоакин). И на косъм от попадане на елиминации бяха : Петра Мартинес (Доня Фина) и Вероника Форке (Кметицата - Мария Тереса), които имат само 1 глас.



ЯСНИ СА ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИМА НОМИНИРАНИ ЗА ИЗГОНВАНЕ УЧАСТНИЦИ В СЕЗОНА НА "ЛЮБИМ АКТЬОР ОТ "НОВИТЕ СЪСЕДИ". ТОВА СА НАТАЛИ СЕСЕНЯ, АМПАРО ВАЛЕ, КАРЛОС АЛКАЛДЕ И ХЕМА КУЕРВО. ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ ОТ ТЯХ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО Т.Н ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО ИСКАТЕ ДА ПРОДЪЛЖИ! ГЛАСУВАЙТЕ! АНКЕТАТА СЕ НАМИРА ВДЯСНО ОТ СТАТИЯТА, А ГЛАСУВАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО, АНОНИМНО И ПОЛОЖИТЕЛНО!






Няма коментари:

Публикуване на коментар