вторник, 22 септември 2015 г.

Карлос Алкалде (Паралес) е първият елиминиран участник в "Любим актьор от "Новите съседи"


Преди дни започна новия сезон на "Любим актьор от "Новите съседи". След оспорвани три дни на гласуване са ясни резултатите!

Вие гласувахте за това кой сред четиримата номинирани участници, които събраха най-малко гласове по време на първите елиминации - Натали Сесеня, Ампаро Вале, Карлос Алкалде и Хема Куерво, да продължи напред в онлайн-състезанието ни. Време е да разберем името на първия отпаднал!

През изминалите три дни по време на първите елиминации в "Любим актьор от "Новите съседи" най-малко от Вашите гласове събра Карлос Алкалде (Паралес)! Актьорът получава подкрепа от 6 гласа и общо 8%.

Сега идва ред на една също изключително интересна и интригуваща новина - време е да научим кой сред останалите трима продължаващи състезатели, които се бореха за вашата подкрепа в "Любим актьор от "Новите съседи", е събрал най-много гласове и каква привилегия ще му донесе това! И така, най-голям потребителски вот през изминалите три дни събра - Натали Сесеня (Берта)! За нея са гласували 42 потребители и 59% подкрепили своя фаворит. Това означава, че тя е спасена и няма да се бори за Вашите гласове  по време на  вторите номинации и елиминации. На второ място е Хема Куерво (Мари Тере), която има 13 гласа и 18%. На трето място пък е Ампаро Вале (Хусти), която пък събира 10 гласа и 14% и през следващата седмица ще се борят да останат в онлайн-състезанието ни.

Време е да съобщим вторите номинации в онлайн-проекта ни! Те ще бъдат по-различни от предишните номинации. Този път ще са по-двойки! В двойките ще бъдат събрани актьори, които в сериала са двойка ( са заедно) или са били двойка преди. Останалите пък ще бъдат избрани са случаен принцип. Двойките ще са общо 8 - 16 участници ( не броейки спасената Натали Сесеня). Те са :

- Кристина Кастаньо (Юдит) и Хосе Луис Хил (Енрике).
- Макарена Гомес (Лола) и Антонио Пагудо (Хави)
- Адрия Коядо (Серхио) и Ванеса Ромеро (Ракел)
- Антония Сан Хуан (Естела) и Фернандо Техеро (Фермин)
- Вероника Форке (Мария Тереса - Кметицата) и Ампаро Вале (Хусти) (случаен принцип)
- Гилермо Ортега (Хоакин) и Пабло Чиапеля (Амадор) (случаен принцип)
- Едуардо Гарсия (Фран) и Джорди Санчес (Антонио) (случаен принцип)
- Хема Куерво (Мари Тере) и Петра Мартинес (Доня Фина) (случаен принцип)

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ДАДЕТЕ ГЛАСА СИ!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ДВОЙКА В КОЯТО СЕ НАМИРА ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ! ТОЕСТ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДВОЙКАТА, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД! ДВЕТЕ ДВОЙКИ, КОИТО СЪБЕРАТ НАЙ-МАЛКО ГЛАСОВЕ ОТИВАТ НА ЕЛИМИНАЦИИ. ТАМ ТЕ ЩЕ СЕ ЯВЯТ ИНДИВИДУАЛНО Т.Н ВСЕКИ ЩЕ СЕ БОРИ САМ ЗА СВОЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ! ГЛАСУВАЙТЕ! ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!






Няма коментари:

Публикуване на коментар