четвъртък, 24 септември 2015 г.

Вероника Форке (Кметицата), Ампаро Вале (Хусти), Хема Куерво (Мари Тере) и Петра Мартинес (Доня Фина) са вторите номинирани за изгонване участници


Днес приключват вторите номинации и започват вторите елиминации в онлайн-състезанието ни "Любим актьор от "Новите съседи"
През изминалите 2 дни се проведоха вторите номинации за сезона, които бяха много интересни. Актьорите (не броейки спасената Натали Сесеня)  бяха съставени по двойки, като актьорите, които са били заедно в сериала или още са бяха по двойки, а останалите бяха разпределени по случаен принцип. Време е да разберем резултатите!

И така две двойки актьори или по-скоро актриси събраха най-малко гласове на вторите номинации. Най-малка подкрепа имат - Вероника Форке (Мария Тереса - Кметицата) и Ампаро Вале (Хусти), които събраха най-малка подкрепа - само 1 човек е гласувал за тях да продължат т.н 1%. Втората двойка, която попада на елиминациите е - Хема Куерво (Мари Тере) и Петра Мартинес (Доня Фина) - общо 4 гласа и 4%. . И двете групи бяха избрани на случаен принцип. За Ампаро и Хема това са вторите елиминации, а за Вероника и Петра - първите.

Двойката, която събра най-много от Вашите гласове изненадващо или не е  Кристина Кастаньо (Юдит) и Хосе Луис Хил (Енрике)!  В сериала вече не са заедно, но не се знае - може и да се сдобрят :). Двамата събират общо 30 гласа и 35% подкрепа. На второ място също е една двойка, която е единствената, която се е задържала от началото на сериала до момента и въпреки, че имаха много препятствия и са били разделени все още са заедно. Точно така, двойката е Макарена Гомес (Лола) и Антонио Пагудо (Хави). Те получават подкрепа от 14 гласа и 16%. На трето място е една двойка, която бе избрана по случаен принцип - Едуардо Гарсия (Фран) и Джорди Санчес (Антонио)! За тях са гласували 11 човека и 12%. На четвърто място са две двойки, които имат един и същ резултат - 10 гласа и 11%. Това са : Антония Сан Хуан (Естела) и Фернандо Техеро (Фермин) и Гилермо Ортега (Хоакин) и Пабло Чиапеля (Амадор). На пето място на крачка от елиминациите бяха - Адрия Коядо (Серхио) и Ванеса Ромеро (Ракел). За тях са гласували 5 човека и 5%. 

ОБЯВЯВАМЕ ВТОРИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМ АКТЬОР ОТ "НОВИТЕ СЪСЕДИ" - 2015 Г." АКТЬОРИТЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СЕ БОРЯТ САМОСТОЯТЕЛНО!  ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ ОТ ВЕРОНИКА ФОРКЕ, АМПАРО ВАЛЕ, ХЕМА КУЕРВО И ПЕТРА МАРТИНЕС, КОЯТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО!  ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!







Няма коментари:

Публикуване на коментар