сряда, 30 септември 2015 г.

Едуардо Гарсия (Фран) е третият отпаднал участник в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.


Днес приключват и третите елиминации в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г". Днес ще разберете и резултатите от тях.

И така, актьорът, който събира най-малко гласове е вече големия  Едуардо Гарсия (Фран).                   За него  не са гласували нито един човек и за това отпада и става третия отпаднал участник в онлайн-формата ни.



Сега ще съобщим и другата новина, която също е много интересна. Най-много потребителски вот събира Ванеса Ромеро (Ракел), за която гласа си са дали 26 човека и 42%. И така спасената от миналите елиминации Хема Куерво предава титлата на Ванеса, която през четвъртите номинации и елиминации ще е спасена от отпадане.

На второ място е Антония Сан Хуан (Естела), която събира 21 гласа и 34%. На трето е Петра Мартинес (Доня Фина) с 10 гласа и 16% и на четвърто място е Адрия Коядо (Серхио), който събира 4 гласа и 6%.

Време е да обявим четвъртите номинации в онлайн-състезанието ни. За разлика от предишните две, които бяха по двойки и групи тези ще са си обикновени т.н 14-ти участника ( без спасената Ванеса Ромеро) ще се борят самостоятелно да продължат в проекта. 


ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ПОПАДНЕ НА ЧЕТВЪРТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ! ЧЕТИРИМАТА, КОИТО ИМАТ НАЙ-МАЛКО ГЛАСОВЕ ЩЕ ОТИДАТ НА ЕЛИМИНАЦИИТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!



Няма коментари:

Публикуване на коментар