неделя, 4 октомври 2015 г.

Натали Сесеня (Берта), Хема Куерво (Мари Тере) и Адрия Коядо (Серхио) са четвъртите номинирани за изгонване участници


Здравейте, приятели.
Днес ще съобщим резултатите от четвъртите номинации на "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.

Може би сте забелязали, че този път номинациите продължиха по-дълго време. Причината е, че не бяха ясни всички елиминирани, тоест имаше много участници с еднакви гласове с по 1 или 2 гласа, а трябваше само 4 да отидат на елиминация.

Но този път елиминираните ще са само 3-ма участника. И тримата са събрали подкрепа от 1 глас и 1%. Това са : Натали Сесеня (Берта), Хема Куерво (Мари Тере) и Адрия Коядо (Серхио). Други 3-ма участника имат по 2 гласа, а не може 6-тима да са на елиминации и затова този път елиминираните ще са толкова.  За Натали и Хема това са третите  елиминации подред, а за Адрия вторите.

Тези, които получиха най-голяма подкрепа по времето на четвъртите номинации са Джорди Санчес (Антонио) с 20 гласа и 19%, Пабло Чиапеля (Амадор) с 19 гласа и 18%, Хосе Луис Хил (Енрике) с 15 гласа и 14%, Кристина Кастаньо (Юдит) с 12 гласа и 11%, Фернандо Техеро (Фермин) с 10 гласа и 9% и др.


ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО НИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар