вторник, 20 октомври 2015 г.

Вероника Форке (Кметицата) е шестия отпаднал участник в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.


Днес предстои да съобщим резултатите от петите елиминации, които бяха много интересни.
Започваме.

Най-много гласове събра Хосе Луис Хил (Енрике), за който са гласували 33 човека и 52% от потребителския вот. Така той се превръща в защитен от отпадане през следващите номинации и елиминации. Честито на феновете му!

На второ място е Антония Сан Хуан (Естела), която събира 15 гласа и 23% от гласовете Ви.
На трето място е Натали Сесеня (Берта), която по едно време беше на път да отпадне, но в крайна сметка гласовете и се повишиха и така изпревари конкурентката си и продължава напред в състезанието! За нея са гласували 12% - 8 гласа. И двете продължават да се борят да останат в състезанието.

Най-малко гласове на тези елиминации събра Вероника Форке (Кметицата), която се превръща в шестият отпаднал участник в "Любим актьор от Новите съседи за 2015 г."


ОБЯВЯВАМЕ СЕДМИТЕ НОМИНАЦИИ! ТЕ ЩЕ СА СИ ОБИКНОВЕНИ. ВСИЧКИ 11 УЧАСТНИКА ( БЕЗ СПАСЕНИЯ ХОСЕ ЛУИС ХИЛ) ЩЕ СЕ БОРЯТ ДА ОСТАНАТ В ОНЛАЙН-СЪСТЕЗАНИЕТО НИ. ОТ СЕГА НАТАТЪК СТАВА МНОГО ИНТЕРЕСНО И Е МНОГО ВАЖНО! НАБЛИЖАВА ОСМИНАФИНАЛИТЕ, КОИТО ЗАПОЧВАТ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ НОМИНАЦИИ. ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИ ЩЕ ОТПАДНЕ НА КРАЧКА ОТ ПЪРВИЯ ОСМИНАФИНАЛ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА ОСМИНАФИНАЛА ( Т.Н ДА ПРОДЪЛЖИ). ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!





Няма коментари:

Публикуване на коментар