събота, 10 октомври 2015 г.

Макарена Гомес (Лола), Антония Сан Хуан (Естела), Гилермо Ортега (Хоакин) и Вероника Форке (Кметицата) са петите номинирани за изгонване участници


Здравейте! Днес приключват петите номинации и започват петите елиминации в "Любов актьор от "Новите съседи".

13 актьора ( без спасената Натали Сесеня) се бореха в продължение на четири дни да останат в онлайн-състезанието ни. Време е да съобщим кои четирима участници отиват на петите елиминации.

Най-малко гласове е събрала Вероника Форке (Мария Тереса-Кметицата), за която са гласували само 2 човека и 2% и така тя се превръща в една от елиминирани участници за изгонване. За нея това са вторите елиминации.

Гилермо Ортега (Хоакин) е друг актьор от хита на Телесинко, който попадна на петите елиминации. За него те са първи. Събрал е 3 гласа и 3%. Антония Сан Хуан (Естела) също събира 3 гласа и 3% от вота на хората, като за нея тези елиминации са втори.


И последния елиминиран участник е Макарена Гомес (Лола), за която са гласували 4 човека и 4%. За нея тези елиминации са първи.

Най-много гласове е събрал Пабло Чиапеля (Амадор), като за него са гласували 16 човека и 17%. Кристина Кастаньо (Юдит) и Хосе Луис Хил (Енрике) получават по 14 гласа и 15%/. На следващо място е Джорди Санчес (Антонио), който получава подкрепа  от 11 човека и 12% и Фернандо Техеро (Фермин), който има 7 гласа 7% и т.н.


ОБЯВЯВАМЕ ПЕТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ В "ЛЮБИМ АКТЬОР ОТ "НОВИТЕ СЪСЕДИ"! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО, ТОЕСТ ПОДКРЕПЯТЕ ГО ДА ПРОДЪЛЖИ В СЪСТЕЗАНИЕТО! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар