вторник, 13 октомври 2015 г.

Гилермо Ортега (Хоакин) е петият елиминиран участник в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г.


Днес предстои да съобщим резултатите от петите елиминации в "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г. През изминалите дни четирима от състезателите се бореха да продължат в онлайн-състезанието ни! Това бяха - Макарена Гомес (Лола), Антония Сан Хуан (Естела), Гилермо Ортега (Хоакин) и Вероника Форке (Кметицата)! Време е да съобщим резултатите.

И така, най-малко гласове през тези дни събра актьорът Гилермо Ортега (Хоакин), който участваше в 1-ви и 2-ри сезон в поредицата на Телесинко. Това бяха първите елиминации за него и както виждате се оказаха фатални за него. Получава подкрепа само от 2 гласа и 4% от гласувалите.

Сега ще съобщим и другата новина, която е хубава. Както знаете винаги този сред елиминираните,  който събере най-много гласове е спасен от следващите номинации и елиминации. В тези това ще е Макарена Гомес (Лола).  Така предишната спасена Натали дава титлата си на Макарена. За нея има 27 гласа и 54% от гласувалите са я подкрепили. 

На второ място е Антония Сан Хуан (Естела), която събира 17 гласа и 34%. На трето е Вероника Форке (Кметицата), която има едва 4 гласа и 8%, но продължа в състезанието. Така и двете продължават и през следващите номинации и елиминации ще  се борят да останат в онлайн-състезанието ни!

Време е да съобщим шестите подред номинации в формата. Те ще се разделят  на три случайно съставени  групи.  Ще участват 12-те участника ( без спасената Макарена Гомес). Групите ще са 3, а участниците 4 в всяка една група. Нека видим как жребият определи да бъдат съставени групите :

- Петра Мартинес (Доня Фина), Хема Куерво (Мари Тере), Кристина Кастаньо (Юдит) и Антонио Пагудо (Хави).

- Ванеса Ромеро (Ракел), Фернандо Техеро (Фермин), Пабло Чиапеля (Амадор) и Джорди Санчес (Антонио). 

- Антония Сан Хуан (Естела), Вероника Форке (Кметицата), Хосе Луис Хил (Енрике) и Натали Сесеня (Берта).


ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ГРУПА, КОЯТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА ШЕСТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРУПАТА, В КОЯТО СЕ НАМИРА ВАШИЯ НАЙ-ГОЛЯМ  ФАВОРИТ ДА ПРОДЪЛЖИ В СЪСТЕЗАНИЕТО! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар