петък, 9 октомври 2015 г.

Мирен Ибаргунен - нова актриса се присъединява в 9-ти сезон.


След като онзи ден беше официално съобщено, че Луис Мерло ще участва в състава на 9-ти сезон, днес един от сценаристите на сериала обяви и друг нов герой в поредицата.  Надарена да радва и да кара хората да се смее, това е Мирен Ибаргунен, която играе харизматично, ексцентрично в различни успешни поредици. Сега тя ще се присъедини към състава на 9-ти сезон на "Новите съседи", да играе една луда шивачка, която се стреми да се превърне в моден дизайнер и която ще бъде потопена в страстни отношения с един от "лъвовете" на Мирадор де Монтепинар.

Както знаете, освен тя новостите за 9-ти сезон са неотдавнашното  подписване на Луис Мерло, както и постоянна роля на Пас Падиля (Чуса), Ернесто Севиля (Теодоро) и Виктор Палмеро (Алваро-Алба Ресио) и Исабел Ордас (Арасели) са основните нововъведения в 9-ти сезон на "Новите съседи", който има зад гърба си до момента излъчените  8 сезона и непрекъснат успех в Телесинко.

Шивачката ще завладее сърцето на един от мъжете в Мирадор де Монтепинар!

Името и е Йоланда Морсильо, атрактивна шивачка, която работи в рамките на споразумение в магазин за дрехи и винаги казва това, което мисли.  С нейната красота и чар съблазнява един от жителите на Мирадор де Монтепинар - Амадор, с когото започва връзка. В личен план, Йоланда е решена да създаде семейство и да има деца и вярва, че е време да стане майка.

Нейният индивидуален, екстравагантен и дързък  естетически вкус  няма да остане незабелязан за съседния жилищен комплекс, а с  прекия си  и спонтанния   си характер ще предизвика случайни конфликти с жителите на сградата.



Кой е ли е нейния любим? Ние мислим, че най-вероятно това ще е Амадор. Дали това е неговата сбъдната мечта?  Вие как мислите? 

ИНТЕРЕСНО : Научихме и една много любопитна новина свързана с темата. Знаете ли, че новата актриса Мирен, която ще играе в ролята на Йоланда всъщност в момента е партньорка в живота на един от сценаристите и режисьорите на хита на Телесинко - Алберто Кабайеро!?



Няма коментари:

Публикуване на коментар