вторник, 6 октомври 2015 г.

ОФИЦИАЛНО : Луис Мерло се присъединява към деветия сезон на "Новите съседи"


Луис Мерло, известен с ролята си на Маури в сериала "Щурите съседи"  през 2007 г. отказа да участва в "Новите съседи", защото неговата роля щеше да бъде подобна на Маури в "ЩС" и той продължи в Антена 3.



Сега актьорът, 8 години по-късно се включва в актьорския състав на 9-ти сезон на поредицата. По принцип не е ясно дали ще е специално участие или постоянен герой, но със сигурност ще е второто.

Луис Мерло ще изиграе ролята на професионален музикант на име Бруно Кирога, който след като съпругата му слага край на брака им, редовно посещава консултация при Юдит като пациент. Юдит ще получи степен по психология, която загуби в края на 8-ми сезон.

ПИАНИСТ-ВИРТУОЗ ЩЕ ОПИТА ДА ГРАБНЕ ВНИМАНИЕТО НА ЮДИТ В НОВИЯ СЕЗОН НА "НОВИТЕ СЪСЕДИ"!

Безброй успехи, множество награди и сантиментална хармония с партньора си в продължение на години са отбелязали личния и професионален живот на Бруно Кирога, блестящ пианист, който е изправен пред най-голямата трудност в живота си, когато жена му решава да сложи край на брака им. След разделянето, талантливия пианист, дълбоко депресиран, започва да ходи на консултации при известния психолог Юдит Бекер на помощ. Да сподели с някой основните притеснения и да си възвърне контрола на живота си ще бъдат едни от основните причини, които водят музиканта в Мирадор де Монтепинар.

Много несигурен, невротичен, нестабител, Бруно често посещава терапията на Юдит. Болният и многото упражняване на грижи на пациентите ще бъдат причини Юдит отново да бъде в фокуса на коментарите на жителите на жилищния комплекс.


Няма коментари:

Публикуване на коментар