петък, 16 октомври 2015 г.

Антония Сан Хуан (Естела), Вероника Форке (Кметицата), Хосе Луис Хил (Енрике) и Натали Сесеня (Берта) са шестите номинирани за изгонване участници


Днес предстои да съобщим кои са шестимата номинирани за изгонване участници участници. В това гласуване участниците бяха разпределени на групи. 3 групи всяка по 4 участника. Групата с най-малко гласове отива на елиминация. Време е да разберем и коя е тя!

И така, най-малко гласове събра групата : " Антония Сан Хуан (Естела), Вероника Форке (Кметицата), Хосе Луис Хил (Енрике) и Натали Сесеня (Берта)! Те получават подкрепа от 7 гласа и 15% от гласувалите.

Най-много гласове събра групата, която бе съставена от : "Ванеса Ромеро (Ракел), Фернандо Техеро (Фермин), Пабло Чиапеля (Амадор) и Джорди Санчес (Антонио). За тях са гласували 24 човека и 54% от потребителския вот.

Групата на второ място е от  Петра Мартинес (Доня Фина), Хема Куерво (Мари Тере), Кристина Кастаньо (Юдит) и Антонио Пагудо (Хави), като и четиримата продължават в онлайн-състезанието ни! За тях са гласували 13 човека и 29% от потребителския вот.

ОБЯВЯВАМЕ ШЕСТИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ В СЪСТЕЗАНИЕТО НИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!


Няма коментари:

Публикуване на коментар