събота, 24 октомври 2015 г.

Антонио Пагудо (Хави), Антония Сан Хуан (Естела), Хема Куерво (Мари Тере) и Макарена Гомес (Лола) са седмите номинирани за изгонване участници


Днес ще съобщим резултатите от седмите номинации в онлайн-състезанието ни "Любим актьор от "Новите съседи" за 2015 г. Време е да съобщим четиримата елиминирани участници, които ще се борят да продължат в състезанието и да стигнат до осминафиналите!

Най-малко гласове събра Хема Куерво (Мари Тере). Тя получава подкрепа от само 1 човек и 1%. Макарена Гомес (Лола) и Антонио Пагудо (Хави) са други двама участници, които отиват на елиминации с по 2 гласа и 3%. И последния, който попада на тези елиминации е Антония Сан Хуан (Естела) с 3 гласа и 5%.

Най-много гласове през тези номинации събра Джорди Санчес (Антонио), който получава 14 гласа и 25% от гласувалите. На второ място е Кристина Кастаньо (Юдит), за която са гласували да продължи 8 човека и 14%. На трето място е Пабло Чиапеля (Амадор) и Ванеса Ромеро (Ракел), като и двамата получават по 7 гласа и 12% и т.н.

ОБЯВЯВАМЕ СЕДМИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС НЕ ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ ОТ СЪСТЕЗАНИЕТО! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар